Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Ελπίζω να έχουν πειστεί άπαντες πως όλη αυτήν την ταλαιπώρια την τραβάμε λόγω συμφερόντων, βάση σχεδίου και με άριστη μεθοδικότητα. Πιο πολύ απευθύνομαι σε όσους ακόμη πιστεύουν πως τα αξίζαμε και τα παθαίνουμε, σε αυτούς που θεωρούν τους εαυτούς τους ρεαλιστές και επιμένουν να θεωρούν πως είμαστε άτιμη φάρα. Η αλήθεια βέβαια είναι πως περίτεχνα τους έκαναν πλύση εγκεφάλου όλοι αυτοί οι δοσίλογοι παρέα με τα ΜΜΕ και κατάφεραν να περάσουν την ίδια άποψη παγκοσμίως. Έτσι πιστεύω εγώ τουλάχιστον για να μη γίνομαι σαν αυτούς.

Ένα μεγάλο μπράβο στους μαθητές της χώρας που έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο πόση απέχθεια νιώθει η πλειοψηφία των Ελλήνων προς τους πολιτικούς. Αυτή είναι η νεολαία, η πληγωμένη νεολαία που θα πληρώσει το μάρμαρο. Όσο για τον πιτσιρικά που τους μούτζωσε...ήδη τον έχω κάνει ίνδαλμα μου. Κύριε Παπούλια, οι παππούδες αυτών των παιδιών δεν πολέμησαν για την πατρίδα; Όλοι αυτοί που σε γιουχάρησαν είναι φασίστες, κουκουλοφόροι, αλήτες, τραμπούκοι κ.τ.λ.; Ναι, Προδότης με Π κεφαλαίο! Όταν περιορίζεσαι σε γλάστρα ενώ κατέχεις το υψηλότερο αξίωμα του πολιτεύματος και συνεργείς με την απραξία στην προδοσία, τότε σου αξίζει να σε θυμούνται έτσι. Όταν παραχωρείται εθνική κυριαρχία πώς το λέτε εσείς; Κρίση το λέτε; ο λαός το λέει προδοσία. Δεν θα λυπηθεί πλέον κανένας τα χρόνια σου ή την συμπαθητική σου φάτσα. Κανενός δεν θα λυπηθεί, δεν γίνεται "αξιότιμοι" βουλευτές (του ΠΑΣΟΚ πρωτίστως) να ψηφίζετε την καταδίκη μας και μετά να μου βγαίνετε για καφέ! Αντί να ευχαριστείτε τον Θεό που δεν τρώτε ξύλο όπου και αν βρεθείτε, σας πειράζει το γιαουρτάκι και η γιούχα; Δηλαδή πόσο μ.... μας θέλατε ώστε να ανεχόμαστε την παρουσία σας αδιαμαρτύρητα; Ο κόσμος έχει φτάσει σε τέλμα και οι ειρηνικές μέθοδοι εξαντλούνται. Ξέρω έγινα ήδη αναρχικός, φασίστας, ακραίο στοιχείο ή ανεγκέφαλος (αλήθεια πώς γίνεται να ονομάζεται κάποιος στοιχείο;). Δημοκρατία έχουμε, ας γίνουν εκλογές λένε όλοι οι μή φασίστες, τα "κοντά στο κέντρο στοιχεία" και σαφώς πολίτες με εγκέφαλο. Μόνο που όταν έγιναν εκλογές δεν μου είπε εμένα κανείς για την κατάλυση του συντάγματος, ούτε πως θα ζήσω εποχές του παππού μου με ξένο κατακτητή στη χώρα. Δηλαδή να κάνουμε εκλογές να γίνει ο Σαμαράς ο τσιφλικάς να έχω να βρίζω αυτόν, έτσι για αλλαγή. Σε στραβό γιαλό προσπαθούμε να αρμενίσουμε ευθεία και μπορεί να τα καταφέρουμε αλλά με εκλογές δεν ισιώνει ο γιαλός.

Με το δημοψήφισμα προσωπικά χαίρομαι, όχι ότι επικροτώ την απόφαση του Jeffry, άλλωστε ποιά απόφαση ήταν δική του για να είναι αυτή; Αλλά χαίρομαι που θα πέσει επιτέλους η χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών (μπροστά σας ο Παπαδόπουλος ήταν γατάκι και η κατοχική κυβέρνηση πατριωτική). Από την άλλη θα προτιμούσα να μπουν δικλείδες ασφαλείας πριν αναλάβει οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση. Γιατί σίγουρα δεν πιστεύω κανέναν Σαμαρά. Τον τρόπο δεν τον ξέρω αλλά είμαι σίγουρος πως υπάρχει. Ωστε να διασφαλιστεί πως η επόμενη κυβέρνηση δεν θα παραχωρήσει εθνική κυριαρχία και δεν θα πουλήσει εθνικό πλούτο. Μεταξύ μας όλοι ξέρουμε πως αν πτωχεύσουμε θα πάρει η μπάλα όλη την ευρώπη, αλλά μάλλον αυτό θέλουν να καταφέρουν αφού πρώτα μας ξεζουμίσουν, ε αυτό το ξεζούμισμα είναι μάλλον που δεν θα τους περάσει.

Για αυτό προτιμώ να τελειώνει το παραμύθι, ας γίνει ότι είναι να γίνει να πάμε και λίγο μπροστά, δεν έχω καμιά δεκαριά ζωες να περιμένω, έχω φτερά να ανοίξω και κουράστηκα να περιμένω.

Χαμένος Νέος

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια,χίλια συγχαρητήρια. Να βάλουμε στην άκρη όλα τα κόμματα. Έχεις απόλυτο δίκιο. Φωνάζουν εκλογές για να αλλάξουν κώλους οι θεσούλες τους, κανένας δεν νοιάζεται για τον λαό. Πιο πολύ από όλα με λυπεί η στάση της αριστεράς. Φωνάζουν για τα δικαιώματα του λαού για να αρπάζουν ψήφους,αλλά όταν πάει ο λαός να αποφασίσει για την τύχη του δεν του δίνουν το δικαίωμα να αποφασίσει μέσω του δημοψηφίσματος. Όλο μπλα -μπλα . ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.Τώρα πια πείστηκα ότι δουλεύουν για το κεφάλαιο.

Χαμένος Νέος είπε...

Η μαύρη αλήθεια της αριστεράς, αν και δεν μου αρέσει ο όρος μιας και αριστερά δηλώνει κατεύθυνση και όχι ιδεολογία, είναι πως ποτέ δεν ζήτησε από τον λαό την εξουσία. Σε τέτοιυς καιρούς θα μπορούσε το ΚΚΕ μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ να πάρουν τα ηνία, αλλά φυσικά δεν τα θέλουν. Μια άλλη μαύρη αλήθεια για τον κομουνισμό είναι πως όπου εφαρμόστηκε ήταν χούντα. Σίγουρα πρέπει να αφήσουμε τα κόμματα στην άκρη, δεν γίνεται σε μια κοινοβουλευτική ομάδα 150+ βουλευτών να κάνουν κουμάντο οι 10 μαζί με τους 20 ξένους συμβούλους τους και οι υπόλοιποι απλά να συννενούν υπο τον φόβο της διαγραφής, δεν είναι δημοκρατία αυτό. Όπως το έιπες μπροστά στο κεφάλαιο τι σου είναι ο λαός...είμαστε υπο κατοχή.